2011

2011.01.05. 16:41

Boldog Új Évet, születés- és névnapot, s más egyéb ünnepet, évfordulót mindenkinek! :)
Hol is kezdjem...valahol az elején kéne. :)  A tavalyi év vége, azaz december hónap elég "lazítósra" sikeredett, legalábbis edzés szempontjából. Az ünnepekig inkább csak a mobilitásfejlesztésen dolgoztam. Az ünnepek során viszont ez is elmaradt, cserébe egész visszafogottan ömlesztettem magamba a "finomságokat", alkoholt pedig szinte nem is fogyasztottam. 1:1.

A 2010es célok közül sokak teljesültek, ami kellemes érzéssel tölt el, vannak amiket pótolni kell és gyűltek mellé újak is.
Tavaly év második felében volt egy kis vesszőfutásom a munkát illetően, aminek megoldása, lezárása a napokban várható. A célok tisztázását azért is kezdem ezzel, mert sok minden függ tőle. :)  Persze a többi dolog fő iránya is meg van, de a finomítások, például időbeli és anyagi lehetőségek számbavétele még hátra van.
Edzés terén az év jelentős részét erő fejlesztésre szánom, alapgyakorlatok, excel tábla, miegymás.. :)  Szeretnék erőben fejlődni, ha lehet minnél nagyobb mértékben, emelett a mobilitás és prehab munkát szeretném még hangsulyossá tenni. Már csak azért is, mert jó eredményeket sikerült elérni és nagyon úgy tűnik, hogy a testem meghálálja a törődést. Például nagyon kellemes érzés egy kis csípő és boka móka után szinte beesni a két lábam közé amikor tesztelem a mélyguggolásomat.. :)
A visszatérésemet a Bevatás programmal kezdem, a többi meg idővel alakul. De addig is sok szerencsét magamnak! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://smartraining.blog.hu/api/trackback/id/tr902562897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása