11.17.

2010.11.17. 23:22

Csoportos bellezés Mári Tamással. Kellemes nagy súlyos swingek, a fej fölé munkát hanyagoltam. Edzés elején most van idő hengerezni, dinamikus bemelegítést, mobilizációt csinálni, amit ki is használok. A nyomásokat fej körüli körzésekkel helyettesítettem, úgy érzem, hogy jó hatást gyakoroltak. A bemelegítést 24essel, a többi swinget, guggolást már 32es golyóval csináltam most. Odafigyeltem arra is, hogy lendítés közben a vállak a tokjukban maradjanak.
Edzés végén SMR, nyújtás. A hengerezésre még több figyelmet kell fordítsak, sikerült némi sikert elérni. A teres minor környéke szemmel láthatóan problémás, érzékeny is, sikerült elég jól elsimítani, remélem, hogy a többi lapocka környéki izmot is sikerül helyre rakni.

A bejegyzés trackback címe:

https://smartraining.blog.hu/api/trackback/id/tr682456155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása