11.15.

2010.11.15. 22:24

Sikerült kipihenni a 7vége fáradalmait, úgyhogy a mai edzés egy kicsi, közepes, nagy golyós móka volt, ezesetben 24, 28, 32. Bár az edzés második felére odavittem egy 20ast is, mert a balos váll-lapocka kombó még mindig oda van.. :-/
Szerintem egy ideig nem is fogok semmit erőltetni, se nyomás, se húzódzkodás. Rehab téma.
A többi gyakorlat viszont nagyon kellemes volt, a swing és a guggolás is nagyon jól ment, előbbinél némi minőségi javulást hozott a hétvégi erőpróba.
Az erre az évre tervezett célok közül viszont párat valószínűleg nem sikerül teljesíteni, legalábbis jelenleg így tűnik. Aztán majd meglátjuk, még az is lehet, hogy 1 hónap múlva ledarálok mindent! :)
A jövő év is el kezdett izgatni, mármint programtervezés okán. Nagyon hajlok egy pár hónapos erőnövelő programon, inspirálóan hatott rám a Lakatos Péter által nemrég prezentált Könnyű erő metódus, illetve magam is gondolkoztam már 1-2 hónapja valami hasonlón.
Majd meglátjuk, egyelőre vannak közelebbi célok, amiket ki kell pipálni, lásd problémás területek.

A bejegyzés trackback címe:

https://smartraining.blog.hu/api/trackback/id/tr962451291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása